Categories
Episodit

6: Annina Antinranta (sansula)

Kuudennessa jaksossa vieraana Annina Antinranta, Tuvalu- ja Myyt-yhtyeistä tuttu laulaja. Bändissä soittamisen jälkeen Annina Antinranta teki vuonna 2013 joukkorahotteisen sooloalbumin nimellä Passing Human Parade. Kevättalvella 2020 Annina julkaisi uuden lähes instrumentaalin albumin Ne jotka olivat ennen meitä nimellä Antinranta, osittain soundtrackiksi dokumenttielokuvaan.

Annina Antinranta ja sansula

Soololevyt löytyvät mm. Spotifysta, joten käykää kuuntelemassa. Tuvalua ja Myytin levyjä jouduttekin sitten vähän enemmän metsästämään.

Jutellaan Anninan kanssa muun muassa siitä, miltä tuntuu tehdä musiikkia itsekseen bändien jälkeen, ja millaisista lähtökohdista Annina musiikkia tekee, ennen ja nyt. Kaivetaan esiin myös yksi Tuvalun dogma ja katkaistaan huhupuheilta siivet.

Anninan studioon tuoma soitin on sansula, eräänlainen sormipiano, jota käytetään muun muassa meditaatiosoittimena. Lopun improvisaatio-osuudessa soitetaan Anninan kanssa kaksin: Annina sansulaa ja minä samplaan sitä Samplr-nimiseen iPad-musiikkisovellukseen.

LINKIT
Annina Antinranta Instagramissa: www.instagram.com/annina.antinranta
Pauanne Kaustisella: fi.wikipedia.org/wiki/Pauanne
Carina Tarinasta Koruun: www.youtube.com/watch?v=AuaKGgfvnnY
Sansula: www.youtube.com/watch?v=6HcMn8g3hHk

Jakso on äänitetty Helsingissä 12.3.2020.

Seuraa omaa ääntäsi – ja Oma ääni -podcastia:
Instagram: www.instagram.com/aanipodcast/
Facebook: www.facebook.com/aanipodcast
Sähköposti: aanipodcast@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *