Oma ääni

Oma ääni on podcast-sarja, jossa muusikko ja äänisuunnittelija Tuomas Ahva haastattelee muusikoita, äänitaiteilijoita, säveltäjiä tai keitä tahansa, joille musiikki ja äänet on elämässä tärkeitä. Vieras tuo studioon mukaan jonkun soittimen, joka sillä hetkellä tuntuu kiinnostavalta tai merkittävältä ja esittelee sen. Samalla käydään läpi haastateltavan uraa ja musiikillista elämää.

Yksi jakso jakautuu aina kolmeen osaan. Ensimmäisessä puhutaan vieraan suhteesta musiikkiin ja siitä, kuinka musiikista on tullut osa haastateltavan elämää. Toisessa osassa sukelletaan syvälle soittimeen ja sen tekniikkaan ja kuunnellaan ääniesimerkkejä. Lopulta jakso huipentuu kolmanteen osaan, kun vieras soittaa kuulijoille privaattikeikan.

Oma ääni -podcastin jaksot ovat kuunneltavissa osana Applen podcasteissa, Spotifyssa, Soundcloudissa, Stitcherissä tai missä tahansa, missä podcasteja kuunteletkin. Jaksoja ilmestyy podcast-alustoille kerran kahdessa viikossa. Oma ääni -logon on suunnitellut ja tehnyt Viljami Nissi.