Categories
Episodit

23: Laua Rip (särölaulu)

Hyvää vuotta 2022! Ja tervetuloa kuuntelemaan uutta Oma ääni -jaksoa, pitkästä aikaa.

Tämän jakson vieraana on Laura Nevanperä, artistinimeltään Laua Rip, joka julkaisi viime vuoden lokakuussa uuden levyn. Soitettiin Laua Ripin kanssa keikka vuonna 2019 samassa keikkaillassa ja siitä tiesin, mitä odottaa.

Laua Rip metaversumissa. Haastattelu tehtiin etänä.

Laura Nevänperä tekee paitsi musiikkia on myös kuvataiteilija. Kuulette, miten kaikki sai alkunsa. Kaikesta paistaa läpi upea ennakkoluuloton asenne musiikin tekemiseen, tuottamiseen ja julkaisemiseen. Koko estetiikkaa kuvastaa se, että Laua Ripin ääni haastattelun aikana tulee välillä suoraan mikrofonista, välillä suoraan Laua Ripin livenä käyttämän kitaravahvistimen ja särön läpi.

Haastattelu tehtiin hyvän matkaa viime vuoden puolella, mutta sitten Oma ääni -tuotantotiimillä tuli kaikenlaista hommaa, eikä ehditty ediotoida jaksoa valmiiksi. Ajatus oli, että jakso olisi tullut ulos ennen joulukuun alkua, kun Laua Ripillä oli edellinen keikka, yhdessä muun muassa Draama-Helmen kanssa. No, se tuli ja meni, mutta nyt se kuitenkin on julki, ja on tehnyt lähes come backin. Tästä on hyvä käynnistää uusi Oma ääni -vuosi käyntiin!

Miksi Laua Rip kannattaa laittaa seurantaan Instagramissa? Kuuntele, niin tiedät. Vastaus ei ehkä ole se, mitä ensin ajattelet. Tai sitten se on juuri sitä.

LAUA RIP

www.instagram.com/lauarip/
lauarip.bandcamp.com/
www.youtube.com/channel/UCN1N3FrcpUYFKec012j5FzQ

OMA ÄÄNI
www.facebook.com/aanipodcast 

www.instagram.com/aanipodcast
Palautetta ja ajatuksia voi laittaa sähköpostiin aanipodcast@gmail.com

Jakso on äänitetty internetin metaversumissa 3.11.2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *