Categories
Episodit

11: Henna Emilia Hietamäki (akustinen mökkikitara)

Yhdennentoista Oma ääni -jakson vieraana on Henna Emilia Hietamäki, joka laulaa ja soittaa yhtyeissä Cats of Transnistria, Henna & Houreet sekä uusimpana Dust Mountain, josta kuullaan jaksossa lisätietoa.

Henna Emilia Hietamäki ja akustinen mökkikitara

Soittimeksi Henna Emilia Hietamäki toi äänityksiin pienen akustisen mökkikitaran, jota on viime aikoina paljon soitellut. Kuulette jaksossa, miksi. Samalla paljastuu myös paikka, jossa äänitykset tehtiin.

“Oma biisi, saa tehdä mitä huvittaa”, on Henna Emilia Hietamäen musiikinteko-ohje, jonka hänelle on opettanut Ruusut-yhtyeen Samuli Kukkola. Tässä jaksossa kuulet, millä kaikilla tavoilla Henna Emilia Hietamäki tätä ohjetta noudattanut.

Jakso on äänitetty Helsingissä 2.9.

Oma ääni -podcastia tukee Taiteen edistämiskeskus Taike.

FB: https://www.facebook.com/aanipodcast
Insta: https://www.instagram.com/aanipodcast/
Email: aanipodcast@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *